Vigtige retningslinjer for badminton (pr. 4/11-2020)
Kære medlemmer
For at undgå at hallen bliver lukket ned, er vi nød til at alle medlemmer og forældre til medlemmer overholder nedenstående retningslinjer.
Generelt:
* Der må maksimalt være 10 spillere i hallen ad gangen, hvis de er over 21 år. Dette gælder ikke for ungdomsspillere under 21 år, hvor der maksimalt må være 50 spillere.
* Alle - både spillere og træner skal have mundbind på til og fra banerne. Mundbind må først fjernes, når man er på banerne under spil eller træning.
* Kravet om mundbind gælder for alle over 12 år.
* Familiebadminton fra kl. 10 om lørdagen aflyses indtil årets udgang.
* Baneleje lørdag 8-10 fortsætter som normalt, da der er 2 baner udlejet pr time, hvilket betyder maksimalt 8 spillere af gangen i hallen.
* Alle hold skal spritte stænger, net og udstyr af efter endt træning. Dette er trænerens ansvar.
Ungdom
* Forældre må ikke komme ind eller opholde sig i hallen under træning. Klubben opfordrer forældre til at hente deres børn på parkeringspladsen efter endt træning eller opholde sig i cafeteriet.
* Husk igen MAX 10 forældre samtidig i cafeteriet og husk mundbind.
* Kravet om mundbind er dog ikke gældende, når man sidder ned.
* Tirsdag aften går Ungdomsspillerne ud via hallens hovedindgang 18:55.
* Torsdag aften går Ungdomsspillerne ud via hallens hovedindgang 19:55.
Senior
* Torsdag aften bliver hallen zone-opdelt i to forsamlinger: en, der spiller på de bagerste baner (bane 4+5), og en der spiller på de “forreste” baner (bane 1+2). Bane 3 lukkes ned og bruges som zone-opdeler mellem de to forsamlinger.
* Der vil ikke være mulighed for hverken bad eller omklædning i hallen.
* Senior-spillere om torsdagen må først gå ind i hallen kl. 20 PRÆCIS, når Ungdomsspillerne, der træner før, er ude af hallen.
* De to forsamlinger af Senior-spillerne SKAL bruge to separate indgange og udgange - enten Dobbeltdøren ved hovedindgangen ELLER Cafeteriet / Trappen. Se detaljeret skema samt tegning herunder.
* Da bane 3 inddrages permanent, har klubben udarbejdet følgende turnus for baneleje torsdag aften:
* Turnus:
* Uge 45 - Bane 5 spiller IKKE. Bane 3 + 4 indgang via Dobbeltdør. Bane 1 + 2 indgang via Cafeteria.
* Uge 46 - Bane 1 spiller IKKE. Bane 4 + 5 indgang via Dobbeltdør. Bane 2 + 3 indgang via Cafeteria.
* Uge 47 - Bane 2 spiller IKKE. Bane 4 + 5 indgang via Dobbeltdør. Bane 1 + 3 indgang via Cafeteria.
* Uge 48 - Bane 3 spiller IKKE. Bane 4 + 5 indgang via Dobbeltdør. Bane 1 + 2 indgang via Cafeteria.
* Uge 49 - Bane 4 spiller IKKE. Bane 3 + 5 indgang via Dobbeltdør. Bane 1 + 2 indgang via Cafeteria.
* Uge 50 - Bane 5 spiller IKKE. Bane 3 + 4 indgang via Dobbeltdør. Bane 1 + 2 indgang via Cafeteria.
* Uge 51 - Bane 1 spiller IKKE. Bane 2 + 3 indgang via Dobbeltdør. Bane 4 + 5 indgang via Cafeteria.
* Uge 52 - Bane 2 spiller IKKE. Bane 1 + 3 indgang via Dobbeltdør. Bane 4 + 5 indgang via Cafeteria.
Ved spørgsmål, så ring eller skriv til Thomas (23255317) eller Morten (26832949).